Náš DIY Pop Up Camper Makeover: Odhalení! (2024)

admin

0 Comments

Articles

Náš DIY Pop Up Camper Makeover: Odhalení!

861shares

  • Twitter
  • Pinterest

Jsem tak nadšená, že se s vámi mohu podělit o odhalení našeho DIY Pop Up Camper Makeover! Našemu malému pop up karavanu jsme dali nový světlý a vzdušný vzhled za méně než 400 dolarů. Pojďte se podívat na prohlídku!

Konečně, po několika týdnech tvrdé práce a doslova potu, je náš Pop Up Camper Makeover dokončen! Tento 15 let starý obytný vůz jsme změnili z tmavého a zastaralého na svěží, světlý a vzdušný. V tomto příspěvku najdete všechny pěkné fotky našeho karavanu po přestavbě za 400 dolarů… Pokud chcete vidět více podrobností o tom, jak jsme ji dokončili, včetně dodávek, nezapomeňte si přečíst náš příspěvek Podrobnosti o přestavbě karavanu zde!“

Nejprve se podívejte, jak náš karavan vypadal před přestavbou:

Pokud chcete vidět více obrázků před přestavbou našeho karavanu Forest River Rockwood Pop Up Camper z roku 2004, stejně jako naše designové plány, navštivte můj první příspěvek o karavanu zde. Měli jsme štěstí, že jsme nemuseli řešit žádné konstrukční problémy, což umožnilo, aby se tato přestavba týkala především jeho oživení a přizpůsobení našim představám.

Náš DIY Pop Up Camper Makeover: Odhalení! (2)

Tady je, jak náš Pop Up Camper vypadá nyní!

Naše přestavba karavanu zahrnovala natření skříněk, položení nové podlahy, obnovení polštářů a obnovení desek. Také jsem koupila nové lůžkoviny, koberce na podlahu, provázková světla a nějaké roztomilé dekorace. Hlavním cílem tohoto projektu však bylo dát kostem nový vzhled a myslím, že se nám to podařilo!

Náš DIY Pop Up Camper Makeover: Odhalení! (3)

DIY Pop Up Camper Makeover Tour!

Začněme tuto malou prohlídku na jednom konci obytného vozu a postupujme na druhý konec. Tento konec karavanu tvoří naše manželská postel a také jeden jídelní banket (který se také změní na dvojlůžko)

Náš DIY Pop Up Camper Makeover: Odhalení! (4)

Náš DIY Pop Up Camper Makeover: Odhalení! (5)

Náš DIY Pop Up Camper Makeover: Odhalení! (6)

Náš DIY Pop Up Camper Makeover: Odhalení! (7)

Čalounění polštářů v karavanu

Zářivé, nové čalouněné polštáře tento prostor opravdu osvěží! Trochu jsem se obávala použití tak světlé látky na polštáře, ale opravdu jsme chtěli světlý a jasný prostor. Je však třeba přiznat, že v tomto případě hrál roli i rozpočet. Hledala jsem venkovní látky, a i když jich bylo dost (v mnoha vzorech, které se mi zrovna nelíbily), venkovní látky jsou velmi drahé! Místo toho jsem hledala v sekci čalounění a našla jsem tuto světle modrou sametovou tkaninu s texturou určenou pro pohovky, která byla také hluboce zlevněná na 5 dolarů za metr! Je odolná, ale také se snadno čistí. Vlastně jsem při našem prvním kempování minulý víkend vyčistila chilli, které vylilo jedno z dětí, a šlo to bez problémů ven, takže super!“

Náš DIY Pop Up Camper Makeover: Odhalení! (8)

Při obnově/přečalounění polštářů jsem použila metodu NO-SEW. Tato metoda používá dřevěné podklady a sešívačku. Bylo to snadné, úsp*rné a pro tohoto nešívače ideální! Myslím, že dopadly skvěle. Chcete-li se podívat, jak jsem polštáře znovu čalounila, můžete si přečíst můj návod na čalounění polštářů v karavanu NO-SEW zde!

Náš DIY Pop Up Camper Makeover: Odhalení! (9)

Pultové desky a stoly

Chtěli jsme obnovit desky a stoly v karavanu, aby ladily se světlými skříňkami, a tak jsme zkusili použít kontaktní papír. Četl jsem mnoho mnoho mnoho blogových příspěvků o lidech, kteří používají kontaktní papír k zakrytí všech možných věcí včetně pultů v karavanu, takže jsme se rozhodli to vyzkoušet. Líbí se mi, jak vypadají, nejsou však trvanlivé. Zatím budou fungovat, ale časem zkusíme něco jiného, například je buď natřít, nebo vyměnit.

Náš DIY Pop Up Camper Makeover: Odhalení! (10)

Nyní se posuneme dál… podívejme se na druhou stranu karavanu… tento prostřední prostor je tvořen „kuchyní“ a dalším banketním prostorem (který se také změní na dvojlůžko).

Náš DIY Pop Up Camper Makeover: Odhalení! (11)

Natření skříněk v karavanu

Největší dojem v našem karavanu určitě dělají nově natřené bílé skříňky. Nemůžu uvěřit, jak velkou změnu bílá barva udělala… podívejte, jak je všechno světlé! Při výběru barvy jsme vlastně doufali, že bude trochu tmavší šedá, ale moc se mi líbí, jak dopadly. Dali jsme si záležet na tom, abychom použili odolnou barvu, abychom mohli snadno vyčistit oděrky a nečistoty, které jsou nevyhnutelnou součástí kempování. Více o tom, JAK jsme natírali naše kempinkové kabiny, si můžete přečíst v tomto příspěvku zde!

Náš DIY Pop Up Camper Makeover: Odhalení! (12)

Náš DIY Pop Up Camper Makeover: Odhalení! (13)

Malé detaily

Při přestavbě je vždycky spousta dalších detailů, které se přehlížejí, dokud je nemusíte řešit. Věci jako kování skříněk, zákoutí a drobnosti, které bylo potřeba natřít… věci jako lednička, rošt do kamen a držák hasicího přístroje. Co udělat se záclonami, osvětlením a dekoracemi. Tolik věcí! VÍCE O TĚCHTO PODROBNOSTECH si můžete přečíst ZDE v našem příspěvku o detailech přestavby obytného vozu! Ale jak vidíte, nechali jsme věci docela jednoduché, ale roztomilé.

Náš DIY Pop Up Camper Makeover: Odhalení! (14)

Náš DIY Pop Up Camper Makeover: Odhalení! (15)

Podlaha

Jednou z našich nejoblíbenějších částí přestavby našeho karavanu je přidání nové podlahy! Rozhodli jsme se použít vinylovou podlahu z tvrdého dřeva, kterou jsme položili přímo na naše stávající linoleum. Proces pokládky byl docela zdlouhavý, ale stálo to za tu práci, protože podlaha vypadá úžasně na pozadí bílých skříněk! Pak jsem vše dokončila několika roztomilými koberci na zahřátí. Jsem zamilovaná. KLIKNĚTE ZDE A PŘEČTĚTE SI VÍCE O PODLAZE.

Náš DIY Pop Up Camper Makeover: Odhalení! (16)

Náš DIY Pop Up Camper Makeover: Odhalení! (17)

Teď pojďme zdobit!

Když byly všechny velké úkoly hotové, zbývalo už jen to opravdu zábavné… zdobení! Pro spoustu dekorací jsem „nakupovala“ věci u sebe doma. Použila jsem nádobí a polštářky z letní terasy pro karavan… všechno světlé a veselé, aby to ladilo!“

Náš DIY Pop Up Camper Makeover: Odhalení! (18)

Náš DIY Pop Up Camper Makeover: Odhalení! (19)

Nakoupila jsem také pár věcí, jako jsou světelné řetězy a nové koberce na podlahu, ale moc jsem neutratila. Naším cílem bylo omezit výdaje na minimum.

Náš DIY Pop Up Camper Makeover: Odhalení! (20)

Tak krásné.

Náš DIY Pop Up Camper Makeover: Odhalení! (21)

Povíme si o načasování a rozpočtu

Jsme prostě moc rádi, jak to všechno dopadlo! Celá proměna trvala asi 2 týdny, přičemž jsme dělali, co jsme mohli, po nocích a o víkendech. A rozhodně jsme se drželi rozpočtu! Pokud si vzpomínáte, stanovili jsme si rozpočet na přestavbu ve výši 1000 dolarů, ale rozhodně jsme se dostali pod tuto částku, a to na 374 dolarů za všechny renovační potřeby! Více o NAŠEM ROZPOČTU si můžete přečíst v tomto příspěvku ZDE.

Náš DIY Pop Up Camper Makeover: Odhalení! (22)

Během tohoto procesu jsme se také hodně naučili, včetně několika věcí, které bychom už znovu neudělali, ale celkově jsme nadšení!

Náš DIY Pop Up Camper Makeover: Odhalení! (23)

Náš DIY Pop Up Camper Makeover: Odhalení! (24)

Náš DIY Pop Up Camper v noci

Chtěl jsem vám ukázat, jak náš karavan vypadá v noci s rozsvícenými světly a všemi postelemi… je to super útulné.

Náš DIY Pop Up Camper Makeover: Odhalení! (25)

Náš DIY Pop Up Camper Makeover: Odhalení! (26)

Náš DIY Pop Up Camper Makeover: Odhalení! (27)

Teď už nezbývá nic jiného, než si užívat náš nový-náš karavan! Už jsme s ním vyrazili kempovat a do podzimu máme v plánu i několik dalších výletů. To je tak vzrušující! Doufám, že se vám moje DIY Pop Up Camper Makeover líbila a že se cítíte inspirováni k tomu, abyste si svůj obytný vůz také vyzdobili!

PIN IT HERE!

Náš DIY Pop Up Camper Makeover: Odhalení! (28)

Pokud jste se dostali až sem do mého velmi dlouhého příspěvku o odhalování, moc vám děkuji! Doufám, že se vám líbí, co vidíte… ale hlavně doufám, že odejdete s pocitem inspirace, abyste se možná sami pustili do malého vylepšení přívěsu, je to levnější a jednodušší, než si možná myslíte!

Všechny mé příspěvky o vylepšení přívěsu najdete zde:

  • Naše detaily o vylepšení pop-up přívěsu za 400 dolarů
  • Jak přečalounit polštáře přívěsu: A NO-SEW Method
  • Painting the Camper Cabinets
  • The Before (before pictures and design ideas)

Want more camping inspiration? Sledujte mou nástěnku Kempování na Pinterestu!

Šťastné kempování!

Náš DIY Pop Up Camper Makeover: Odhalení! (29)

Náš DIY Pop Up Camper Makeover: Odhalení! (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Kieth Sipes

Last Updated:

Views: 5559

Rating: 4.7 / 5 (47 voted)

Reviews: 86% of readers found this page helpful

Author information

Name: Kieth Sipes

Birthday: 2001-04-14

Address: Suite 492 62479 Champlin Loop, South Catrice, MS 57271

Phone: +9663362133320

Job: District Sales Analyst

Hobby: Digital arts, Dance, Ghost hunting, Worldbuilding, Kayaking, Table tennis, 3D printing

Introduction: My name is Kieth Sipes, I am a zany, rich, courageous, powerful, faithful, jolly, excited person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.